» فناوری اطلاعات » مقایسه عملکرد وان پلاس ۱۱ در مقابل پیکسل ۷: برتری نسل ۸
فناوری اطلاعات

مقایسه عملکرد وان پلاس ۱۱ در مقابل پیکسل ۷: برتری نسل ۸

بهمن 19, 1401 4۰27

اگر یک برند گوشی هوشمند وجود داشته باشد که عملکرد را فریاد بزند، بدون شک آن وان پلاس است. اکنون، می‌توانید علیه مسیر جدید شرکت، که مجموعه‌ای متنوع‌تر از دستگاه‌های VFM را در خود جای داده است، استدلال کنید. با این وجود، OnePlus هنوز همه چیز در مورد عملکرد است، و OnePlus 11 گواهی بر همین موضوع است. برای این منظور، این دستگاه از پلتفرم موبایل کاملا جدید کوالکام یعنی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ پشتیبانی می‌کند.

در عین حال، بسیاری از برندهای رو به رشد گوشی های هوشمند، و همچنین بازیکنان شناخته شده ای وجود دارند که می توانند پرهای OnePlus را به هم بزنند. نمونه مورد نظر گوگل پیکسل ۷ است که توسط چیپست سفارشی Tensor G2 این شرکت پشتیبانی می شود. بنابراین، اگر بیشترین اسب بخار را برای هر دلار خرج شده می خواهید، کدام یک از این دو گوشی را باید بخرید؟ خوب، بیایید پیدا کنیم، می توانیم؟

خرابی SoC

قبل از اینکه به مقایسه عملکرد بپردازیم، اجازه دهید نگاهی دقیق‌تر به توزیع هسته برای هر SoC بیندازیم. با شروع با چیپست Google Tensor G2، این پلتفرم پیکربندی هسته قبلی خود “۲+۲+۴” را حفظ می کند. در نتیجه، این واحد دارای دو هسته Cortex X1 با کلاک ۲.۸۵ گیگاهرتز است که در کنار دو هسته Cortes A78 با سرعت ۲.۳۵ گیگاهرتز کار می کنند. خوشه نهایی شامل چهار هسته کم مصرف Cortex A55 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز است.

از سوی دیگر، پلتفرم اسنپدراگون ۸ نسل ۲ دارای پیکربندی تا حدی منحصر به فرد است. برای اولین بار، SoC دارای یک هسته Cortex X3 است که سرعت کلاک آن ۳.۲ گیگاهرتز است. علاوه بر این، این پلتفرم توسط چهار هسته عملکرد دیگر پشتیبانی می‌شود که بیشتر به دو خوشه جداگانه تقسیم می‌شوند. به این نکته، چیپست شامل دو هسته Cortex A715 و دو هسته Cortex A710 است.

جالب اینجاست که هر دو کلاستر با فرکانس ۲.۸ گیگاهرتز کار می کنند. بر خلاف هسته‌های Cortex A715، هسته‌های Cortex A710 از برنامه‌های ۳۲ بیتی نیز پشتیبانی می‌کنند، بنابراین اطمینان حاصل می‌شود که SoC با برنامه‌های قدیمی نیز سازگار است. در نهایت، سیستم روی یک تراشه دارای سه هسته بازده Cortex A510 با کلاک ۲ گیگاهرتز است.

معیارها

با توجه به شکست هسته‌ای، بیایید نگاهی به عملکرد رقبایمان در برنامه‌های محک‌گذاری مصنوعی بیندازیم. در مرحله اول، بنچمارک Antutu است که یک ابزار سنجش جامع است که CPU، GPU و همچنین حافظه گوشی هوشمند را آزمایش می کند.

در اینجا، OnePlus 11 پیشتاز شد و بیش از یک میلیون امتیاز کسب کرد! به طور خاص، دستگاه ۱,۲۲,۸۳۹۸ امتیاز خالص دارد که حداقل می توان گفت حیرت انگیز است.

از سوی دیگر، پیکسل ۷ تنها ۷,۶۸,۴۴۱ امتیاز را واژگون کرد. اکنون، توجه داشته باشید که معیارها به ندرت تصویر کامل را نشان می دهند. با این حال، آنها می توانند نشانه ای از قابلیت های یک گوشی به ما ارائه دهند. بنابراین، اگر به تفکیک نقاط نگاه کنید، متوجه خواهید شد که OnePlus 11 بیش از نیم میلیون امتیاز را تنها در بخش GPU ایمن کرده است.

از طرف دیگر، به نظر می رسد که پاشنه آشیل پیکسل ۷ GPU آن باشد. بنابراین، از نتایج آزمایش، می توانیم استنباط کنیم که OnePlus 11 دارای پردازنده گرافیکی بسیار قوی تری است. و همانطور که تست های بازی ما نشان خواهند داد، دقیقاً همینطور است. در ادامه راجع به آن صحبت می کنیم.

در ادامه، GeekBench را روی دو گوشی بعدی اجرا کردیم. برای کسانی که اطلاع ندارند، GeekBench عملکرد تک هسته ای و چند هسته ای یک گوشی هوشمند را در تعداد بی شماری از صحنه های آزمایش شبیه سازی شده آزمایش می کند.

در اینجا، OnePlus 11 در تست های تک هسته ای و چند هسته ای به ترتیب ۱۴۹۲ و ۴۹۷۵ را تضمین کرد. Pixel 7 یک بار دیگر در حال بازی کردن بود و به ترتیب تنها ۱۰۵۸ و ۲۹۹۹ امتیاز کسب کرد. نیازی به گفتن نیست که هسته های عملکردی بهبود یافته اسنپدراگون ۸ نسل ۲ شکاف بین دو SoC را بیشتر کرده است.

در نهایت، ما CPDT یا Cross Platform Disk Test را روی تلفن‌ها اجرا کردیم تا سرعت خواندن و نوشتن ذخیره‌سازی آن‌ها را اندازه‌گیری کنیم. مهم است که روی محموله‌های ذخیره‌سازی گوشی با سرعت بالا آمدن، راه‌اندازی برنامه‌ها، نصب برنامه‌ها و غیره یک زبانه داشته باشید.

اما، قبل از اینکه در مورد نتایج صحبت کنیم، باید بدانید که OnePlus 11 با حافظه UFS 4.0 عرضه می شود. برای افراد ناآشنا، UFS 4.0 آخرین پیشرفت در راه حل های ذخیره سازی است، و سرعت آن دو برابر استاندارد UFS 3.1 است که توسط پیکسل ۷ استفاده می شود. و مطمئناً، معیارها نیز داستان مشابهی را نشان می دهند.

برای این منظور، CPDT یا Cross Platform Disk Test را در هر دو دستگاه اجرا کردیم. در اینجا، سرعت خالص خواندن و نوشتن متوالی OnePlus 11 به ترتیب ۱.۳ گیگابایت بر ثانیه و ۹۰۳ مگابایت بر ثانیه است. از سوی دیگر، پیکسل ۷ به ترتیب با سرعت ۹۳۰ مگابایت بر ثانیه و ۱۷۲ مگابایت بر ثانیه پیشی گرفت. در حالی که سرعت خواندن این دو تا حدودی قابل مقایسه است، پیکسل ۷ نمی تواند در اجرای آزمایشی سرعت نوشتن متوالی OnePlus 11 را حفظ کند.

گاز دادن

در حالی که این مهم است که ببینیم یک گوشی با چه سرعتی می تواند به اوج عملکرد خود برسد، به همان اندازه مهم است که اندازه گیری کنیم که چه مدت می تواند حداکثر توان خود را حفظ کند. برای این منظور، ما دو برنامه مختلف را بر روی تلفن‌ها اجرا کردیم که به ما اطلاعاتی در مورد ثبات عملکرد آنها می‌دهد.

در مرحله اول، تست دریچه گاز CPU است، برنامه ای که به کاربر اجازه می دهد هسته های CPU را با رشته های متعدد برای مدت زمان مشخصی بارگذاری کند. در مورد ما، پردازنده های هشت هسته ای را با ۲۰ رشته به مدت ۳۰ دقیقه اضافه بارگذاری کردیم. در اینجا، پیکسل ۷ تا ۶۷ درصد از حداکثر توان خود را کاهش داد. از سوی دیگر، OnePlus 11 تنها به ۸۶ درصد کاهش یافت.

جالب اینجاست که OnePlus 11 میانگین GIPS یا دستورالعمل های بالاتری در هر ثانیه نسبت به Pixel 7 دارد. توجه داشته باشید که روشن کردن حالت عملکرد بالا، گوشی را بسیار سریعتر گاز می دهد. در واقع، در یکی از آزمایش‌های ما، با روشن شدن حالت عملکرد، حداکثر توان وان پلاس ۱۱ تقریباً ۵۵ درصد کاهش یافت.

صفحه را به تست استرس شدید 3DMark برگردانید و نتیجه کمی متفاوت خواهید داشت. اما ابتدا، اجازه دهید شما را در مورد آنچه که آزمون واقعا انجام می دهد، توضیح دهیم. می بینید، در حالی که تست دریچه گاز CPU سعی می کند یک CPU را به زانو در بیاورد، معیار 3DMark بر پردازنده گرافیکی فشار می آورد، همان کاری که یک بازی انجام می دهد. برای انجام این کار، برنامه ۲۰ صحنه یا لوپ گرافیکی را اجرا می کند.

در اینجا، پیکسل ۷ امتیاز پایداری کمی بهتر یعنی ۶۶.۴ درصد را تغییر داد. از سوی دیگر، OnePlus 11 امتیاز پایداری ۵۸.۸ درصدی را تغییر داد. اکنون، توجه داشته باشید که توان خروجی پیکسل ۷ در طول اجرای آزمایشی به بازدهی وان پلاس ۱۱ نزدیک نبود.

برای این منظور، بهترین امتیاز حلقه پیکسل ۷ – که حلقه آزمایشی است که در اوج عملکرد خود انجام داده است – ۱۸۴۶ امتیاز بود. علاوه بر این، دستگاه صحنه های گرافیکی سخت را با حداکثر سرعت ۱۳ فریم بر ثانیه ارائه می کند. امتیاز بهترین حلقه OnePlus 11 با ۳۵۸۴ امتیاز بسیار بالاتر بود و دستگاه صحنه ها را تا ۲۶ فریم بر ثانیه اجرا می کرد. صرف نظر از این، ما می‌توانیم این مسابقه را یک تساوی بنامیم، زیرا هر دو SoC توانستند یکدیگر را در برنامه‌های بنچمارک مختلف حذف کنند.

بازی و استفاده روزانه

البته، ممکن است تعجب کنید که این اعداد معیار چقدر به استفاده روزانه ترجمه می شوند. خوب، در بیشتر موارد، هر دو دستگاه در طول مدت کارمان با تلفن‌ها به یک اندازه تند احساس می‌کردند. OnePlus 11 کمی پاسخگوتر بود و برنامه ها کمی سریعتر باز می شوند. اما، به اصطلاح، تفاوت شب و روز نبود.

با این حال، ما اعتراف می کنیم که OnePlus 11 در اجرای بازی های سخت ماهرتر بود. اکنون، در اکثر موارد، هر دو گوشی بازی‌ها را با تنظیمات مشابه اجرا می‌کنند. برای این منظور، می‌توانید CoD Mobile را بر روی دستگاه‌هایی با پیش‌تنظیمات Very High Graphics و Max FPS اجرا کنید.

از طرف دیگر، هر دو گوشی می‌توانند بازی را با سرعت ۹۰ فریم در ثانیه (پیش‌تنظیم فوق‌العاده فریم بر ثانیه) نیز اجرا کنند، البته با پیش‌تنظیم گرافیک پایین. علاوه بر این، در حین انجام این بازی‌ها به ندرت با هیچ مشکلی در عملکرد مواجه خواهید شد.

با این حال، اگر در نهایت عناوین نیازمند منابع بیشتری مانند Genshin Impact یا Nimian Legends را اجرا کنید، شاهد تغییر جزر و مد به نفع OnePlus خواهید بود. برای اینکه تصویر بهتری به شما ارائه دهیم، Nimian Legends Vandgels را روی دستگاه‌ها با تنظیمات گرافیکی از پیش تعیین شده نسبتاً بالا اجرا کردیم.

با توجه به این نکته، قرار بود بازی با وضوح FHD اجرا شود و سایر معیارهای کیفیت مانند anti-aliasing، اثرات ذرات نرم و غیره فعال باشد. علاوه بر این، کیفیت سایه‌ها، زمین، پوشش گیاهی و فاصله ترسیم به ترتیب روی پیش‌تنظیم سوم تنظیم شد.

با تنظیمات موجود، پیکسل ۷ نمی‌توانست بازی را با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا کند. در واقع، دستگاه به سختی توانست 40FPS را در طول بازی ما حفظ کند. این همه چیز نیست، زیرا میانگین FPS واحد فقط 24FPS بود که به طرز ناامیدکننده ای پایین است. از طرف دیگر، OnePlus 11 بازی را در اکثر موارد با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا می کرد.

عملکرد گوشی هوشمند در حدود ۱۰ دقیقه کاهش یافت که در آن، FPS درون بازی به ۳۰ فریم در ثانیه کاهش یافت. با این حال، گوشی هوشمند پس از گذشت یک دقیقه یا بیشتر، FPS را به حدود ۵۰ فریم در ثانیه کاهش داد.

نتیجه

Google Pixel 7 در بخش عملکرد بی‌تفاوت نیست. با این حال، OnePlus 11 در یک لیگ خاص خود قرار دارد. نکته مهم این است که این دستگاه به طرز وحشتناکی به عرضه گوگل نزدیک است

به طور کلی، نسخه ۸ گیگابایتی + ۱۲۸ گیگابایتی دستگاه ۶۹۹ دلار کاهش می دهد در حالی که نسخه ۱۲ گیگابایتی + ۲۵۶ گیگابایتی دستگاه ۷۹۹ دلار قیمت دارد. بنابراین، اگر به دنبال یک پرچمدار با قیمت حدودی ۶۰۰ دلار هستید و عملکرد گوشی را بیش از هر چیز دیگری در اولویت قرار می دهید، OnePlus 11 یک محصول بی حاشیه است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

گروه نویسندگان

دیدگاهتان را بنویسید

  • ×