بازوی چینی اپل در معرض تهدید جدی است زیرا ممکن است تولید برای ماهها به دلیل کووید مختل شود
به گزارش اپ خونه، تجارت چینی اپل به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا در معرض تهدید جدی قرار دارد.
کارشناسان ادعا می کنند که این بار، اگر زنجیره تامین مانند دفعه قبل مختل شود، اثر مرکب آن چنان سخت خواهد بود که ممکن است ماه ها، اگر نه سال ها، به حالت عادی بازگردد.
موارد رو به رشد کووید در چین، پیش بینی درآمد اپل برای سال ۲۰۲۳ را به خطر انداخته است. در نتیجه، غول فناوری مستقر در کوپرتینو از فاکسکان، پگاترون و ویسترون می خواهد که تولید خود را در هند افزایش دهند.
اپل در سال جاری با شکست بزرگی روبرو شده است، زیرا کارخانه اصلی تولید آنها، کارخانه بزرگ فاکسکان در ژنگژو، به دنبال شیوع کووید-۱۹ که در اکتبر آغاز شد، در هرج و مرج فرو رفت.
از آنجایی که دولت چین سیاستهای خود را برای مقابله با کووید صفر معکوس میکند، کارخانهها و کارگاهها در سراسر چین به طور بالقوه با کمبود شدید کارگر مواجه خواهند شد، زیرا بیشتر و بیشتر در بیمارستان بستری یا قرنطینه میشوند.
فاکسکان قبلاً شروع به تخصیص مجدد منابع به برخی از تاسیسات تولید کوچکتر خود در چین کرده است، در حالی که اپل با تامین کنندگان قطعات خود برای تخصیص مجدد منابع به کارخانههای دیگر کشورها کار میکند.
اپل در حال حاضر مجبور شده بود هدف فروش خود را که برای فصل تعطیلات امسال در نظر گرفته بود کنار بگذارد زیرا کارخانه های چینی فاکسکان با تقاضا برای آیفون ۱۴ پرو جدید و چند مدل قدیمی تر مواجه شده بودند که به دلیل کووید فقط بدتر شده بود.
شیوع و کمبود اجزای کلیدی اپل حدود ۲۰ درصد کمتر از آنچه که پیشبینی میکرد، آیفون ۱۴ پرو برای فروش در این فصل تعطیلات داشت. با در نظر گرفتن همه چیز، اپل حدود ۱۵ میلیون آیفون کمتر برای فروش در این فصل تعطیلات داشت.
توافق بین تحلیلگران این است که درآمد شرکت در این سه ماهه درست کمتر از رکورد ۱۲۳.۹ میلیارد دلاری خواهد بود که در مدت مشابه سال گذشته به دست آورده بود و پیش بینی می شود سود خالص بیش از ۸ درصد کاهش یابد. این اولین بار در ۱۴ سه ماهه است که اپل موفق به ثبت رشد نشده است.
یک پنجم درآمد اپل از فروش در چین حاصل می شود، در حالی که بیش از ۹۰ درصد آیفون ها در آنجا مونتاژ می شوند. در نتیجه، خطر پیشبینی درآمد اپل برای سال ۲۰۲۳ به طور قابلتوجهی افزایش یافته است، زیرا پیشبینیها پیشبینی میکنند که بیش از یک میلیون چینی در معرض خطر مرگ بر اثر کووید هستند.
رقیب اصلی اپل، سامسونگ، در سال ۲۰۱۹ از چین خارج شد و مونتاژ خود را در حداقل چهار کشور متنوع کرده است.
در نتیجه همه این ها، تامین کنندگان و تولیدکنندگان اصلی اپل، فاکسکان، پگاترون و ویسترون به هند روی آورده اند و امیدوارند که به سرعت فعالیت های خود را در این کشور گسترش دهند.
گزارش CyberMedia Research تخمین میزند که هند حدود ۷ تا ۸ درصد از کل آیفونهای فروخته شده را مونتاژ میکند. شرکای تایوانی اپل میخواهند این رقم تا پایان سال ۲۰۲۴ به ۱۸ درصد و تا سال ۲۰۲۵ به ۲۵ درصد افزایش یابد.