» اخبار اینترنت » با شروع اعتراضات در فاکسکان، دردسرهای بیشتری برای اپل در چین ایجاد شد
فاکسکان چین
اخبار اینترنت

با شروع اعتراضات در فاکسکان، دردسرهای بیشتری برای اپل در چین ایجاد شد

آذر 2, 1401 2۰15

به گزارش اپ خونه، دو هفته پس از هشدار اپل در مورد تأخیر تولید در چین در بحبوحه افزایش محدودیت‌های کووید-۱۹، این غول با چالش‌های بیشتری روبرو است زیرا اعتراضات کارگران در بزرگترین شریک تولیدی خود فاکسکان آغاز شد.

بر اساس ویدئوهایی که در چند روز گذشته توسط کارگران فاکسکان در Douyin و Kuaishou به اشتراک گذاشته شده است، صدها کارگر در بزرگترین کارخانه آیفون جهان در مرکز چین با پلیس درگیر شدند. برخی ویدئوها نشان می‌دهد که کارگران از خوابگاه‌های خود بیرون می‌روند و نیروهای امنیتی آنها را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند.

富士康又出大事了,困在宿舍的工人冲出工厂 اتفاقی برای فاکسکان افتاد، کارگران با عجله از کارخانه خارج شدند pic.twitter.com/8oB4Ju58Zn

— دیده بان کارگری چین (@chinalaborwatch) 20 نوامبر ۲۰۲۲

این حادثه نقطه اوج شیوع یک هفته‌ای کووید در کارخانه آیفون در ژنگژو بود، جایی که فاکسکان تلاش کرد تا جلوی انتشار ویروس را بگیرد و در عین حال از کارگران خواست تا قبل از فصل تعطیلات در خط تولید بمانند. به نظر می‌رسد این اعتراض محرک‌های متعددی داشته باشد، از جمله محرومیت کارگران برای کار در یک محیط مبتلا به بیماری همه‌گیر و ترس از ماندن در یک خوابگاه با همتایان عفونی.

هنگامی که TechCrunch در اوایل صبح چهارشنبه بررسی می‌کرد، تعداد زیادی از پخش‌های زنده که این اعتراض را نشان می‌داد، به‌طور هم‌زمان حذف شدند. کاربران به یکدیگر یادآوری می کردند که برای دور زدن سانسور از جمعیت های بزرگ فیلم نگیرید. یکی از پخش کننده های زنده خطاب به مخاطبان خود فریاد زد: “لطفاً به ما کمک کنید تا این خبر را منتشر کنیم و ما را به سرفصل های ملی برسانیم!”

بر اساس پست‌های رسانه‌های اجتماعی در آن زمان، در اواخر اکتبر، شیوع کووید در کارخانه ژنگژو فاکسکان، که معمولاً حدود ۲۰۰۰۰۰ کارگر دارد، باعث شد افرادی که می‌ترسیدند با پای پیاده فرار کنند. از آن زمان فاکسکان تلاش کرده است با افزایش حقوق، نیروی کار را جذب کند. دولت های محلی در سراسر استان هنان، جایی که ژنگژو در آن واقع شده است، مأموریت یافته اند تا ساکنان را برای پیوستن به فاکسکان بسیج کنند.

اپل به سختی تنها کسی است که از سیاست کنترل مداوم “COVID-صفر” چین آسیب دیده است. تسلا چند بار کارخانه خود را در شانگهای تعطیل کرد زیرا موارد محلی افزایش یافت. شیوع بیماری در شهر شمالی چانگچون به طور مشابه خودروسازانی مانند فولکس واگن و تویوتا را مجبور به توقف تولید در اوایل سال جاری کرد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

گروه نویسندگان

دیدگاهتان را بنویسید

  • ×