تهدیدهای سایبری در کمین: ظهور پلتفرمهای نوین امنیتی برای مقابله با حملات
به گزارش اپ خونه، حملات سایبری هر روز بیشتر از قبل خبرساز میشوند و قربانیان آنها نیز معمولاً شرکتهای بزرگ و شناختهشده هستند. بر اساس نظرسنجی KPMG، نزدیک به نیمی از شرکتهایی که سالانه بیش از ۱ میلیارد دلار درآمد دارند، به تازگی با نقض امنیتی مواجه شدهاند.
نکته جالب این است که ابزارهای امنیتی زیاد، به جای کمک، ممکن است به مشکلی برای تیمهای امنیتی تبدیل شوند. در یک نظرسنجی دیگر، ۴۳ درصد از کسبوکارها اعلام کردند که تیمهای آنها تحت فشار تعداد زیاد هشدارها قرار دارند.
چالش مدیریت ابزارهای امنیتی متنوع
پِیوش شارما، مدیر مهندسی سابق در شرکت Symantec، از این معضل آگاه است. او در توسعه ابزارهای کنترل اپلیکیشن، امنیت نقاط پایانی، و مدیریت یکپارچهسازی نقش داشت و همواره با چالش هماهنگسازی این ابزارهای متنوع روبرو بود.
شارما در مصاحبهای توضیح میدهد:
“سازمانها با مشکل پراکندگی ابزارها مواجه هستند؛ جایی که راهحلهای امنیتی مختلف در انزوا کار میکنند و رسیدن به یک استراتژی دفاعی یکپارچه دشوار میشود. از سوی دیگر، تعداد زیاد آسیبپذیریها و هشدارها، تیمهای امنیتی را تحت فشار قرار میدهد و باعث تخصیص ناکارآمد منابع و طولانی شدن زمان رفع مشکلات میشود. این چالشها با بودجه محدود و نیاز به رعایت الزامات سختگیرانه نیز تشدید میشود.”
پاسخ به این چالش: تولد Tuskira
شارما به همراه ویپول پارمار و اُم مولچندانی، تصمیم گرفتند راهحلی برای این مشکلات پیدا کنند. این سه نفر، که تجربهای مشترک در پروژههای امنیتی داشتند، استارتاپی به نام Tuskira را راهاندازی کردند.
شارما میگوید:
“Tuskira با هدف حل چالشهای مدیریت سیستمهای امنیتی پراکنده و واکنشی تأسیس شد. مأموریت ما این است که تهدیدها را پیشبینی کنیم و عملیات امنیتی را بهینهسازی کنیم تا کسبوکارها از ریسکهای سایبری رو به رشد جلوتر باشند.”
پلتفرم Tuskira با استفاده از فناوریهای پیشرفته، آسیبپذیریها و مشکلات پیکربندی را در ابزارهای امنیتی سازمانها شناسایی میکند. این پلتفرم تحلیلهایی جامع ارائه میدهد که شامل کدها، محیطهای ابری، اپلیکیشنها و زیرساختها میشود. علاوه بر این، Tuskira نهتنها ابزارهای امنیتی را تجمیع میکند، بلکه آنها را “بهینهسازی” کرده و تواناییهای نظارتی را بهبود میبخشد.
ویژگیهای متمایز Tuskira
شارما توضیح میدهد:
“با تمرکز بر کاهش زمان حضور مهاجمان در سیستمها و تقویت دفاعها به صورت پیشگیرانه، Tuskira راهحلی جامعتر و کارآمدتر از رقبا ارائه میدهد که اغلب تهدیدها را به صورت جداگانه بررسی میکنند.”
این پلتفرم برای سازمانهای بزرگ در صنایع مختلف، از جمله مالی، بهداشت و درمان، فناوری و دولتی طراحی شده است و بینشهایی عملی و بهبودهای قابل اندازهگیری در وضعیت امنیتی آنها فراهم میکند.
تجربه موفق در گذشته
Tuskira دومین استارتاپ امنیت سایبری شارما، پارمار و مولچندانی است. این تیم در سال ۲۰۱۹ استارتاپ Accurics را تأسیس کردند که در زمینه امنیت ابری فعالیت میکرد و در سال ۲۰۲۱ توسط شرکت Tenable با قیمت ۱۶۰ میلیون دلار خریداری شد.
رقابت با ابزارهای مشابه
البته Tuskira تنها پلتفرمی نیست که به تجمیع ابزارهای امنیتی میپردازد. برای مثال، Avalor نیز به عنوان مرجع اصلی مدیریت داراییهای امنیتی عمل میکند و به تیمهای امنیتی کمک میکند تا دادههای ریسک را پیگیری کنند.
جلب نظر سرمایهگذاران
با این حال، Tuskira که در سانفرانسیسکو مستقر است و حدود ۵۰ نفر کارمند دارد، توانسته نظر سرمایهگذاران را جلب کند. این شرکت اخیراً در یک دور سرمایهگذاری به ارزش ۲۸.۵ میلیون دلار از حمایت Intel Capital و SYN Ventures بهرهمند شد و سایر سرمایهگذاران نیز شامل Sorenson Capital، Rain Capital و Wipro Ventures بودند.
این دستاورد در شرایط فعلی بازار سرمایهگذاری امنیت سایبری بسیار قابل توجه است. در سهماهه سوم، تنها ۲.۱ میلیارد دلار سرمایه به استارتاپهای امنیت سایبری تزریق شد که ۵۱ درصد کمتر از سهماهه دوم است.
شارما میگوید:
“همکاری با این سرمایهگذاران راهنماییهای استراتژیک و ارتباطاتی فراهم میکند که به تسریع پیشرفت تسکیرا کمک میکند. این بودجه برای توسعه فناوری هوش مصنوعی Tuskira ، گسترش یکپارچهسازیها و بهبود فرآیندهای جذب مشتری استفاده خواهد شد. Tuskira موقعیت خوبی برای مقابله با چالشها و پیشرفت در این مسیر دارد.”
در نتیجه در دنیای پیچیده امنیت سایبری، ابزارهایی مانند تسکیرا میتوانند راهحلهایی کارآمد برای مقابله با چالشهای موجود باشند. تجمیع و بهینهسازی ابزارها، همراه با تحلیلهای پیشرفته، میتواند به سازمانها کمک کند تا به شکلی هوشمندانهتر با تهدیدات رو به رشد مقابله کنند. در حالی که رقابت در این حوزه شدید است، تجربه و تیم قوی پشت تسکیرا، این پلتفرم را به یکی از گزینههای جذاب برای سازمانها تبدیل کرده است.