» استارتاپ » Chunk Foods در آستانه افتتاح کارخانه برای تولید میلیون‌ها استیک گیاهی است
Chunk Foods
استارتاپ

Chunk Foods در آستانه افتتاح کارخانه برای تولید میلیون‌ها استیک گیاهی است

اردیبهشت 9, 1402 1۰13

به گزارش اپ خونه، بر اساس ارقام جدید موسسه Good Food، صنعت جهانی غذاهای گیاهی ۸ میلیارد دلار فروش داشته و ۱.۲ میلیارد دلار سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۲ داشته است .

کسانی که اخیرا بودجه دریافت کرده اند عبارتند از No Meat Factory ، Planetarians ، ISH Company و Chunk Foods که در حال توسعه یک پروتئین جایگزین گیاهی است که بافت و طعم گوشت سنتی، در ابتدا استیک، و در نهایت گوشت خوک، بره و مرغ را تقلید می کند.

آموس گولان، بنیانگذار و مدیرعامل Chunk Foods، گفت که در حالی که بازار مبتنی بر گیاهان حدود ۸ میلیارد دلار است، بازار سنتی گوشت حدود ۱.۴ تریلیون دلار است. او این شرکت را در سال ۲۰۲۰ زمانی که در MIT بود تأسیس کرد.

Chunk Foods مستقر در اسرائیل در ماه نوامبر ۱۵ میلیون دلار بودجه بذر دریافت کرد، که جولان گفت:

“بزرگترین دور اولیه برای یک شرکت گیاهی اسرائیلی است.”

Fall Line Capital سرمایه گذاری جدید را رهبری کرد و صندوق MIT E14 و FootPrint Coalition به آن پیوستند. Chunk Foods قبلاً ۲ میلیون دلار بودجه پیش از بذر جمع آوری کرده بود.

این شرکت با استفاده از فناوری تخمیر و میکروارگانیسم‌های درجه‌ی غذایی، برش‌های کامل پروتئین‌های جایگزین را برای تبدیل سویا و گندم به پروتئین‌های خود تولید می‌کند.

Chunk Foods برخی از محصولات را بدون این دو ماده برای مصرف کنندگان مبتلا به آلرژی در خط لوله دارد.

محصول استیک آن فاقد مواد نگهدارنده، افزودنی، کلسترول یا GMO بوده و دارای ۲۵ گرم پروتئین است.

گولان گفت آنچه شرکت او را از سایر شرکت های گیاهی متمایز می کند این است که فناوری تخمیر اختصاصی Chunk Foods توانسته است بافت، رنگ و طعم گوشت سنتی را به همراه جهت و ضخامت الیاف و آبدار بودن برش تقلید کند.

همچنین این کار را با فهرست مواد تشکیل‌دهنده کوتاه‌تر و تمیزتر، خالی از صمغ و تثبیت‌کننده‌هایی که اغلب برای غلیظ کردن و حفظ شکل غذاها استفاده می‌شوند، انجام می‌دهد.

فناوری آن همچنین به شرکت کمک کرده است تا هزینه های خود را به حدود ۵ دلار برای هر استیک کاهش دهد، که گولان گفت تقریباً قیمت آن تقریباً با فیله گوشت گاو سنتی است.

به دلیل نیاز به واردات به ایالات متحده، “اقتصاد مقیاس هنوز به طور کامل وجود ندارد”.

مانند سایر شرکت های این صنعت، Chunk Foods نیز در مراحل اولیه خود قرار دارد. مرحله آزمایشی خود را در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۲ آغاز کرد و هنوز هم پیش درآمد است، اگرچه محصول استیک آن در حال حاضر در رستوران‌های شهر نیویورک از جمله Coletta، Anixi و The Butcher’s Daughter سرو می‌شود.

Chunk Foods سرمایه‌های جدید را در تأسیسات جدیدی در اسرائیل مستقر می‌کند، جایی که جولان می‌گوید «یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های برش گیاهی در جهان» خواهد بود.

گولان افزود: انتظار می‌رود این در ماه ژوئن تکمیل شود و پس از اتمام، می‌تواند سالانه میلیون‌ها استیک تولید کند.

همانطور که گفته شد، این شرکت هنوز محصولات خود را نمی فروشد، اما به اندازه کافی پیش فروش را بسته است که گولان گفته است که تاسیسات جدید در ابتدا برای چند ماه مشغول خواهد بود.

همچنین از منابع مالی برای گسترش پایگاه کارمند فعلی خود که شامل ۲۵ نفر است، با تحقیق و توسعه در اسرائیل و تیم تجاری در ایالات متحده استفاده خواهد شد.

در همین حال، صنعت جایگزین گوشت مبتنی بر گیاه در سال گذشته بین اخراج‌های شرکت‌های Beyond Meat و Impossible Foods که هر دو از نسل اول شرکت‌های این صنعت هستند، مشکلات تولیدی که توسط Oatly احساس می‌شد و سایر مشکلات، از کار افتاد.

جولان با پرداختن به این گمانه زنی مبنی بر اینکه پایان پروتئین جایگزین گیاهی نزدیک است، خاطرنشان کرد که اتفاقی که افتاد این بود که ده ها، اگر نگوییم صدها شرکت، به سرعت محصولاتی در این زمینه تولید کردند تا بخشی از بازار، اغلب با محصولات را به دست آورند. که “به اندازه کافی خوب نبودند.”

حتی با اخراج های خود در اوایل سال جاری، Golan به Impossible به عنوان شرکتی اشاره کرد که توانسته است به سرعت رشد کند زیرا بازار گیاهی به آرامی حرکت می کند.

در سال ۲۰۲۳، Impossible چهار محصول جدید، شامل سه محصول “مرغ” گیاهی و یک نسخه لاغرتر از محصول “گوساله” خود را روانه بازار کرد .

جولان گفت:

«برخی شرکت‌ها برای مدت طولانی وجود ندارند. آنها یا در شرکت های دیگر جذب می شوند یا ناپدید می شوند. نسل سوم شرکت‌های گیاهی محصول بهتری ارائه می‌کنند و پیشرو هستند.

Chunk Foods در حال حاضر با آنهاست. محصولات ما قیمت مناسب تری نسبت به عرضه دارند و بهتر با مصرف کنندگان خود ارتباط برقرار می کنیم.»

به این نوشته امتیاز بدهید!

گروه نویسندگان

دیدگاهتان را بنویسید

  • ×