فناوری اطلاعات

نحوه اشتراک گذاری پست ها، Reels و استوری های اینستاگرام فقط با دوستان نزدیک (Close Friends)

به گزارش اپ خونه، Close Friends یک ویژگی در اینستاگرام است که به شما امکان می دهد یک لیست خصوصی از افرادی ایجاد کنید که می توانند استوری های شما را ببینند.

اینستاگرام اخیراً این ویژگی را به پست‌ها و Reels گسترش داده است و به شما امکان می‌دهد آن‌ها را برای مدت طولانی‌تری با افراد خاصی به اشتراک بگذارید.

این راهنما به شما نشان می دهد که چگونه پست ها، Reels و استوری های اینستاگرام را فقط با Close Friends / دوستان نزدیک به اشتراک بگذارید.

اینستاگرام یک راه عالی برای ارتباط با مردم است. با این حال، گاهی اوقات، ممکن است بخواهید فقط چیزهای خاصی را با افراد خاصی به اشتراک بگذارید. Close Friends یک راه مفید برای انجام این کار است. در حالی که استفاده از آن آسان به نظر می رسد، مهم است که بدانیم چگونه موثر از آن استفاده کنیم.

در اینجا نکاتی وجود دارد که قبل از اینکه بخواهیم ادامه دهیم باید بدانید و یاد بگیریم چگونه پست‌ها، Reels و استوری‌های اینستاگرام را فقط با Close Friends به اشتراک بگذاریم:

•نماد ستاره سبز به این معنی است که شما در لیست Close Friends آن شخص هستید.

•می توانید افرادی را که دنبال نمی کنید در لیست Close Friends خود قرار دهید.

•فقط افرادی که در لیست Close Friends شما هستند می توانند پست هایی را که با آنها به اشتراک می گذارید ببینند.

•می‌توانید تنظیم کنید چه کسی می‌تواند فهرست Close Friends شما را در هر زمانی ببیند.

•اینستاگرام وقتی افراد را از لیست Close Friends خود اضافه یا حذف می کنید، اطلاع یا نوتیف نمی دهد.

•پست‌های Close Friends در فید معمولی شما یا اکسپلور ظاهر نمی‌شوند.

چگونه افراد را به لیست Close Friends اضافه کنیم

اضافه کردن افراد به لیست Close Friends خود در اینستاگرام ساده است. در اینجا نحوه انجام این کار آمده است:

مرحله ۱: برنامه اینستاگرام را در دستگاه خود راه اندازی کنید.

مرحله ۲: روی عکس پروفایل خود ضربه بزنید و آیکون سه خط را فشار دهید.

Tap on your profile picture and press the hamburger menu

مرحله ۳: Close Friends را انتخاب کنید و نام کاربری یا نام شخص را در کادر جستجو تایپ کنید. دکمه دایره ای کنار نام آنها را علامت بزنید و روی Done ضربه بزنید.

Select Close Friends search for the persons username check the radio button and tap Done

چگونه Reels را با Close Friends به اشتراک بگذاریم

مرحله ۱: برنامه اینستاگرام را باز کنید.

مرحله ۲: روی نماد + ضربه بزنید و به بخش Reel بروید. اکنون، یک Reel با دوربین خود ایجاد کنید یا یک Reel موجود را آپلود کنید.

Tap the icon and head to the Reel section select a reel

مرحله ۳: دکمه Next را فشار دهید و به Audience بروید.

Press the Next button and go to Audience

مرحله ۴: Close Friends را انتخاب کرده و روی Done ضربه بزنید. در نهایت دکمه Share را فشار دهید.

Select Close Friends tap Done and press the Share button

نحوه اشتراک گذاری پست های اینستاگرام فقط با Close Friends

مرحله ۱: برنامه اینستاگرام را باز کنید.

مرحله ۲: به بخش پروفایل خود بروید و روی دکمه + ضربه بزنید.

Head to your profile section and tap the button

مرحله ۳: پست را انتخاب کنید و یک عکس یا ویدیو را برای اشتراک گذاری انتخاب کنید. اکنون برای ادامه، Next را فشار دهید.

Select Post choose a photo or video to share and press Next to proceed

مرحله ۴: عکس یا ویدیو را ویرایش/ادیت کنید، Next را فشار دهید و روی Audience ضربه بزنید.

Press Next and tap Audience

مرحله ۵: Close Friends را انتخاب کرده و Done را بزنید. در نهایت روی Share ضربه بزنید.

Select Close Friends hit Done and tap Share

چگونه استوری ها را با Close Friends به اشتراک بگذاریم

مرحله ۱: اینستاگرام را روی تلفن یا دستگاه دیگر خود راه اندازی کنید.

مرحله ۲: انگشت خود را از چپ به راست روی صفحه بکشید تا به بخش Story برسید و روی نماد گالری ضربه بزنید.

Slide your finger from left to right on the screen to reach the Story section and tap the Gallery icon

مرحله ۳: عکس یا ویدیویی را برای اشتراک گذاری بگیرید یا انتخاب کنید و Close Friends را از منوی پایین انتخاب کنید.

Capture or choose a photo or video to share and from the bottom menu select the Close Friends option

ویژگی Close Friends اینستاگرام به شما این امکان را می دهد که یک پست، Reel یا استوری را با تعداد کمی از افراد به صورت شخصی به اشتراک بگذارید.

این به شما امکان می دهد تا ارتباط شخصی تری با گروهی از افراد انتخاب شده برقرار کنید. علاوه بر این، این ابزار زمانی ارزشمند می‌شود که اطلاعاتی را داشته باشید که برای یک مخاطب خاص مناسب‌تر است، مانند جوک‌های داخلی، به‌روزرسانی‌های شخصی یا لحظاتی که برای دوستان نزدیک یا خانواده در نظر گرفته شده است.

علاوه بر این، کنترل بیشتر بر شخصیت آنلاین شما را تضمین می کند و نقاط ضعف را از بین می برد. این اشتراک‌گذاری انتخابی، علاوه بر تشویق احساس صمیمیت و انحصار، کاربران را از محدودیت‌های برآورده کردن انتظارات مخاطبان بزرگ‌تر رها می‌کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد واقعی‌تر و تکانشی‌تر باشند.

سوالات متداول در مورد اشتراک گذاری پست ها با دوستان نزدیک

۱. آیا می توانید یک پست را از close friends به عمومی در اینستاگرام تغییر دهید؟
متأسفانه، اینستاگرام در حال حاضر اجازه تغییر پست از close friends به عمومی را نمی دهد.

۲. چگونه بفهمم که کسی مرا به لیست close friends خود اضافه کرده است؟
اگر شخصی شما را در لیست close friends خود قرار دهد و چیزی را با شما به اشتراک بگذارد، یک دایره سبز رنگ خواهید دید.

۳. آیا می توانم لیست close friends خود را با دیگران به اشتراک بگذارم؟
خیر، شما نمی توانید مستقیماً لیست close friends خود را با دیگران در اینستاگرام به اشتراک بگذارید.

۴. اگر فردی در لیست close friends من از محتوای من اسکرین شات بگیرد به من اطلاع داده می شود؟
خیر، اگر فردی در لیست close friends شما از محتوای شما اسکرین شات بگیرد به شما اطلاع داده نمی شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا